Villa Victor ja Mobile Futures - Kekseliästä yhteistyötä ja uusia kohtaamisia

Yksi Mobile Futuresin tärkeimmistä yhteistyökumppaneista on Oulun Kaupungin Monikult­tuu­ri­keskus Villa Victor. Villa Victor on kaikille avoin matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Heidän tärkeimpiä arvojaan ovat yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus, ja heidän toimintansa lähtökohtana on järjestää maksuttomia ja räätälöityjä palveluja sekä antaa tukea ja oikeaa tietoa eri elämäntilanteissa.

Villa Victor tarjoaa suomen kielen opetusta ja ohjausta eri kielillä. Villa Victorissa voit oppia uusia kieliä, tavata ihmisiä ja osallistua erilaisiin tapahtumiin.

Osana Villa Victorin ja Mobile Futuresin välistä yhteistyötä olemme keränneet palautetta Villa Victorin toiminnasta ja toiminnoista. Palautetta annettiin hieman epätavallisella tavalla, kuvataiteen avulla. Toiveenamme oli, että taiteen tuottaminen voisi luoda uusia kohtaamisia ja tuoda esiin erilaisia ajatuksia. Palautekeskustelut onnistuivat hyvin ja lopputulos oli huikea. Kuten toivoimme, ihmiset kokoontuivat keskustelemaan, tekemään taidetta ja viettämään aikaa toistensa kanssa.

Haluamme esittää vilpittömät kiitokset kaikille osallistujille. Erityiskiitos mielenkiintoisista kohtaamisista ja keskusteluista sekä upeista taideteoksista!

Tutustu muihin tuotteisiin Mobile Futures

Tilaa nyt, jotta voit jatkaa lukemista ja saada pääsyn koko arkistoon.

Jatka lukemista